4 moduri prin care poți reduce problemele de erecție

Este perfect normal ca bărbații să se condrunte ocazional cu problemele de erecție. Dar dacă ele persistă, iată ce e de făcut.
  • Publicat:
4 moduri prin care poți reduce problemele de erecție
Foto: envato

Este perfect normal ca bărbații să se condrunte ocazional cu problemele de erecție. În mare parte din timp nu ar trebui să fie ceva îngrijorător, pentru că problemele de erecție mai pot fi produse și de anxietate, stres sau prea mult alcool, scrie Institutul Național de Sănătate (NHS).

Din păcate, acest lucru poate face unii bărbați să-și piardă încrederea în ei și astfel viața lor sexuală să le fie afectată. Dacă menținerea unei erecții devine o problemă care persistă, este nevoie să mergi la un specialist pentru că există șansa de a te confrunta cu o problemă de sănătate care necesită tratament. Dacă aceasta apare ocazional, există câteva schimbări pe care trebuie să le faci în viața ta.

Consumă mai puțin alcool

Multe persoane ajung să se confrunte cu problemele de erecție după o seară în care au consumat foarte multe alcool. Ideal este să reduci cantitatea de alcool pe care o consumi în timpul săptămânii astfel încât să reduci apariția acestor probleme.

Fă mai mult sport

Anxitatea, kilogramele în plus sau chiar stresul pot afecta capacitatea de a avea și de a menține o erecție. Sportul practicat cu regularitate te poate ajuta să combați acești factori.

Scapă de kilogramele în plus

Dacă ești supraponderal sau obez te poți confrunta cu riscul crescut de disfuncție erectilă. Urmează o dietă sănătoasă, fă sport cu regularitate și încearcă să scapi de kilogramele în plus.

Renunță la fumat

Atunci când renunți la fumat sângele ajunge în toate organele, inclusiv în penis, iar astfel nu îți mai este greu să menții o erecție.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Poți face sex dacă alăptezi?
Poți face sex dacă alăptezi?
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being
Recomandări: