Testul Papanicolau îţi poate salva viaţa, câştigă 10 x examene gratuite la Regina Maria!

  • Publicat:
Testul Papanicolau îţi poate salva viaţa, câştigă 10 x examene gratuite la Regina Maria!

Reuşeşti să-ţi faci timp pentru toţi şi toate. Găseşte timp şi pentru sănătatea ta.

Chiar dacă frica de durere sau frica unui rezultat nefavorabil te pot face să renunţi, nu uita că testul Papanicolau este o necesitate, mai ales dacă vrei să previi apariţia cancerului de col uterin.

Acum ai şansa să afli mai multe despre acest test care îţi poate salva viaţa şi chiar să faci unul gratuit la clinica Regina Maria. Tot ce trebuie să faci este să completezi quiz-ul de mai jos şi intri automat in tragerea la sorti pentru cele 10 vouchere la Regina Maria pentru test Papanicolau.

Pentru detalii despre concurs citeste Regulamentul.

Concursul s-a incheiat. Câştigătorii sunt:

Sucigan Simona
Florina Curelea
Tinc Claudia Sorina
Sipos Patricia Florina
Mircioaga Nectara
Simona Adriana
Geta Alexiu
Ghita Mihaela
Berescu Cornelia Mariana
Brebeanu Alexandra Adina

REGULAMENTUL CAMPANIEI

 

Testul Papanicolau îţi poate salva viaţa!”

 

Art. 1 Organizator

S.C MEDIAFAX GROUP S.A.  cu sediu in Bucuresti, Str. Aurel Vlaicu, nr 62-66, etaj 6, camera 42, Sector 2,  CUI: RO 27189522, Nr. Inregistrare Registrul Comertului: J40/6876/2010.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii concursului, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si a publicului cu cel putin 21 de ore inainte de a intra in vigoare. Participantii vor fi instintati prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.

 

Art. 2 Durata concursului si aria de desfasurare

Campania Testul Papanicolau îţi poate salva viaţa! se deruleaza in perioada  21 octombrie –  4 noiembrie 2013 si va fi denumit in continuare Campanie. Campania are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.

Art. 3 Conditiile de participare

Campania se desfasoara exclusiv pe Internet, pe site-ul www.csid.ro

Are drept de participare orice vizitator care indeplineste toate conditiile de mai jos:

  • persoane cu cetatenie romana si/sau straina si rezidente in Romania, care au implinit varsta de 14 ani la data inceperii campaniei
  • acceseaza in intervalul de concurs site-ul CSID.ro si completeaza quiz-ul Testul Papanicolau îţi poate salva viaţa!
  • este de acord cu publicarea numelui pe pagina web dedicata concursului, in cazul in care este desemnat castigator al concursului
  • confirma ca a citit si a inteles prezentul Regulament Oficial si ca este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta.

Nu pot participa la aceasta promotie angajatele Mediafax Group ai ale partenerilor sai implicati in aceasta campanie, sotii si rudele de gradul I ale acestora.

Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

 

Art.4 Protectia datelor personale

            Prin inscrierea in cadrul prezentului Concurs, fiecare participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a S.C. MEDIAFAX GROUP S.A., persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul nr. 18663.

                    Scopul prelucrarii datelor este „reclama, marketing si publicitate”.

                    S.C. MEDIAFAX GROUP S.A.prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).

                    Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

                   Datele cu caracter personal prelucrate in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care acesta colaboreaza in vederea organizarii concursului, iar publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului.

                   La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. nu va transfera aceste date unui alt operator.

                  Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorilor. S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.

                  Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bucuresti, str. Aurel Vlaicu, nr. 62-66, sector 2, Etaj 6, Camera 42. Daca unele date furnizate sunt incorecte, utilizatorii sunt rugati sa informeze Organizatorul cat mai curand posibil.

 

Art. 5. Mecanismul concursului

Utilizatorii vor afla de Campanie de pe site-ul www.csid.ro ,  din banner-ele online de promovare a acestuia si de pe Facebook. Campania se desfasoara  in perioada  21 octombrie – 4 noiembrie 2013, iar utilizatorii se pot înscrie astfel:

  • acceseaza site-ul www.csid.ro
  • intra in quiz-ul  Testul Papanicolau îţi poate salva viaţa!
  • completeaza datele solicitate de quiz (Nume, Prenume, Telefon, E-mail)
  • confirma abonarea la Newsletter-ul CSID.RO atat din quiz cat si din mail-ul pe care il vor primi pe adresa de e-mail cu care participa la Campanie
  • confirma ca a citit si este de acord cu prezentul Regulament de concurs  
  • raspunde la toate intrebarile quiz-ului (finalizeaza quiz-ul)

Prin finalizarea quiz-ului utilizatorii sunt automat inscrisi la tragerea la sorti pentru premii. Un utilizator poate completa quiz-ul de cate ori doreste, dar acest lucru nu ii va oferi mai multe sanse la tragerea la sorti.

 

Art. 6. Premiul concursului

La finalul campaniei Organizatorul va oferi prin tragere la sorti 10 premii, acestea constand in cate un voucher pentru examen Papanicolau la clinica Regina Maria.

Castigatorii  nu vor primi contravaloarea in bani a premiilor oferite  in cadrul Campaniei.

 

Art.7. Desemnarea si anuntarea castigatorilor

Campania va avea 10 castigatori  desemnati prin tragere la sorti din lista tuturor participantilor care au completat quiz-ul in perioada 21 octombrie – 4 noiembrie 2013 si care respecta toate prevederile prezentului Regulament. Tragerea la sorti va fi realizata in maxim 2 zile lucratoare de catre Organizator dupa terminarea concursului si validarea participantilor.

Indiferent de numarul de quiz-uri completate de catre un utilizator, aceasta va aparea o singura data in lista pentru tragerea la sorti. Castigatorilor li se va aduce la cunostinta rezultatul extragerii in maxim 24 de ore dupa validarea acestora de catre Organizator, prin e-mail sau telefonic, in baza datelor funizate in quiz. De asemenea, numele castigatorilor  vor fi afisate pe pagina campaniei de pe CSID.ro.

In cazul in care castigatorii nu trimit in 72 de ore informatiile solicitate de Organizator sau daca au furnizat date de contact eronate /incomplete, premiile in cauza se vor acorda utilizatorilor extrasi ca rezerve in cadrul tragerii la sorti.

In cadrul tragerii la sorti se vor extrage si 5 rezerve pentru  cazul in care persoanele desemnate castigatoare vor fi descalificate sau nu isi revendica premiul. Daca un premiu nu poate fi oferit nici rezervelor extrase sau daca nu este revendicat in conditiile prezentului Regulament de concurs, respectivul premiu va  ramane in posesia Organizatorului.

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor si inmanarii premiilor din motive care nu tin de el.

Castigatorii vor intra in posesia premiilor pe baza unui act de identitate aflat in perioada de valabilitate pe care trebuie il trimita Organizatorului prin e-mail sau fax cu toate informatiile vizibile.

Daca una sau mai multe dintre persoanele castigatoare au varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani, acestea vor primi premiul in prezenta reprezentantului legal (parinte, tutore, curator) care va semna si conventia de atribuire a premiului alaturi de persoana minora castigatoare.
 

Art. 8. Informarea publicului

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, in mod gratuit,  pe pagina de concurs din site-ul CSID.RO dar si prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

Art. 9. Intreruperea concursului

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul site-ului CSID.RO.

Art. 10. Taxe si impozite aferente

Organizatorul Concursului nu are obligatia de a calcula, retine la sursa si varsa la bugetul de stat cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din premii, intrucat acestea au un cuantum mai mic decat valoarea sumei neimpozabile de 600 lei, conform art. 77 al.4 din Codul Fiscal al Romaniei.

Art. 11. Litigii

In cazul unor litigii aparute intre SC MEDIAFAX GROUP SA si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: