Elena Gheorghe: ”Nicholas este premiul meu Oscar!”

Am stat de vorbă cu Elena pentru a afla ce înseamnă pentru programul unui artist în vogă un bebeluş.
  • Publicat:
Elena Gheorghe: ”Nicholas este premiul meu Oscar!”
Elena Gheorghe: ”Nicholas este premiul meu Oscar!”
Am stat de vorbă cu Elena pentru a afla ce înseamnă pentru programul unui artist în vogă un bebeluş.

CSÎD: Cum decurge acum o zi din viaţa ta?

Elena Gheorghe: Îmi încep ziua în funcţie de cum se trezeşte bebe. Uneori la 7.00 dimineaţa, alteori dormim până la 9.00. În timp ce Nicholas doarme îmi rezolv din treburile pe care le pot face de acasă. Atunci când am de făcut lucruri ce ţin doar de mine: coregrafie, probe de costume, şedinte foto, interviuri – bebe stă cu Cornel, iar atunci când avem treburi ce necesită prezenţa amândurora: emisiuni, repetiţii cu trupa, \nregistrări, concerte – Nicholas stă cu bunicii. Ziua îi fac masaj băieţelului, iar seara împreună cu Cornel îi facem baie, apoi urmează repriza de înot. Bebe m-a învăţat să fiu mult mai organizată şi mai practică. Timpul e mult mai preţios acum!

CSÎD: Cum este să fii mămică?
Elena Gheorghe: Să ai un copil este modalitatea de a te împlini ca femeie. Să ai un copil este ca şi cum ai lua Oscarul pe plan personal!

CSÎD: Cum este Nicolas?
Elena Gheorghe: Este un copil foarte vesel, îi place să râdă şi mai ales să mănânce. Adoră apa şi tocmai de aceea i-am luat un colac special pentru bebeluşi ca să înoate (vi-l recomand, dragi mămici).

CSÎD: De curând, ai apărut pentru prima oară în public după ce ai născut. Rochia Rhea Costa a demonstrat că eşti într-o formă maximă. Cum ai reuşit să revii atât de repede la silueta perfectă?
Elena Gheorghe: Nu mi-a fost greu, n-am făcut nimic special. Am luat 6,5 kg în timpul sarcinii, iar bebe a avut 3,240 kg. Atunci când am plecat din spital nu mai aveam nici un gram în plus. Sunt norocoasă, am avut o sarcină uşoară ce mi-a permis să fac multă mişcare.

Foto: Arhiva vedetei
Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”