dr. Macovei Catrinel

  • medic primar în Diabet, nutritie şi boli metabolice
  • Clinica: cabinetul propriu CMI Dr. Macovei
Date de contact
  • Telefon: 0723440939
  • Clinica/Centru: cabinetul propriu CMI Dr. Macovei
  • Adresa clinica: Sos Cotroceni nr. 20-22, et. 1 cab. 2, sector 6, Bucuresti
Prezentare

Sunt medic specialist in Diabet, nutritie si boli metabolice din 2005, iar din 2012 medic primar in aceasta specialitate.

Mi-am facut pregatirea in Clinica de Diabet a Spitalului Clinic “N. Malaxa”, sub coordonarea Dnei Conferentiar Ioana Bruckner, de la care am invatat nu numai stiinta de a trata diabetul ci si arta de a ramane om dincolo de medic.

Ingrijirea persoanelor cu probleme cronice de sanatate, asa cum este diabetul zaharat cere o relatie speciala, bazata pe incredere medic-pacient.

Din 2009 lucrez in domeniul privat, iar pana in prezent mi-am completat educatia profesionala si experienta si in domeniul nutritiei, in special in cadrul Clinicii Kilostop. Consider ca in mare masura sanatatea si starea noastra de bine au la baza ceea ce mancam.

Din 2013 imi desfasor activitatea la cabinetul propriu CMI Dr. Macovei, in contract cu CASMB (consultatii cu bilet de trimitere) si colaborez cu Clinica Regina Maria.

Refuzul mancarii si inapetenta
Buna ziua ! Am o problema destul de grava si as vrea daca se poate sa o rezolv. Bunica mea, in urma cu 2 saptamani a mancat niste peste (hamsii), iar la cateva ore dupa a inceput sa ii apara stari ...
Tratament homeopat in diabet zaharat tip 2?
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Fratele meu are diabet zaharat tip 2 (are 29 ani). Urmeaza deja tratament cu Siofor(2/zi) si Glucobay (2/zi). In trecut a luat si Crestor pentru ...
Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.