Petruţa Gheorghe

  • Psihoterapeut
Date de contact
Prezentare

Petruţa Gheorghe este psihoterapeut de orientare psihanalitică, cu formare în Psihanaliza copilului şi Adolescentului, Fundaţia Generaţia. De asemenea, este candidat al Societăţii Române de Psihanaliză, afiliată IPA.

Este autorul traducerilor „Puncte de cotitură, dezvoltarea emoţională şi comportamentală a copilului tău, de la 3 la 6 ani” T Berry  Brazelton & Joshua Sparrow, Editura Fundaţia Generaţia, dar şi al „Psihologiei vieţii de zi cu zi”, Kanneth T. Strongman, Editura Trei.

Este redactor la „Colocviile de Psihanaliză, cazuri clinice şi reflecţii teoretice”, coordonator ştiinţific Vera şandor şi autor al mai multor articole de specialitate prezentate în publicaţiile de specialitate dar şi articole destinate publicului larg.

Probleme in casnicie
Buna ziua, Am 33 de ani, sunt casatorit de 3 ani si stam impreuna de 7 ani, dar am si eu o problema. Suntem plecati din tara de 3 ani si de cind am ajuns aici au inceput si problemele cu sotia mea. ...
Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.