Irina Calomir

Date de contact
Prezentare

Bine te-am găsit! Numele meu este Irina Calomir, sunt psiholog cu drept de liberă practică eliberată de Colegiul Psihologilor din România, psihoterapeut (psihoterapie individuală, de cuplu şi de familie), expert şi trainer certificat în wellbeing.

În zona de relaţii părinţi-copii sunt educator parental certificat şi autorizat Circle of Security.

Îmi place muntele, marea, bicicleta, îmi place să pictez, să ascult muzică, să mă plimb şi să mă cufund în natură, îmi plac oamenii, să îi ascult, să îi văd şi înţeleg şi cred cu tărie că, dincolo de relaţia noastră cu noi înşine, relaţiile cu cei din jur sunt cele mai de preţ experienţe pe care le avem în această viaţă.


Şi că de-a lungul ei învăţăm, devenim mai conştienţi de cine şi cum suntem, cine şi cum vrem să devenim şi astfel experienţa umană pe care o trăim poate deveni mai bogată, mai valoroasă cu fiecare moment pe care îl trăim.

Cred că avem nevoie să învăţăm din relaţii şi avem nevoie să învăţăm cum să fim în relaţii sănătoase şi sigure. Că avem nevoie să fim curioşi şi să fim conştienţi că şi relaţiile care credem noi că se clădesc de la sine au nevoie de noi, să investim energie, să fim prezenţi şi deschişi să învăţăm lucruri noi. Că în fiecare moment facem lucrurile de care suntem capabili atunci şi că avem puterea să ne acceptăm alegerile cu compasiune şi să putem fi flexibili atunci când ne dorim o schimbare.

Mai cred în iubire, familie, onestitate, loialitate, fidelitate, libertate, generozitate, compasiune. Cred în oameni şi în relaţii şi în capacitatea fiecăruia dintre noi de a deveni persoana de care are nevoie. Cred că prin coerenţă personală putem avea o viaţă bună, atât noi, cât şi cei din jurul nostru.

Acesta este filosofia mea, care stă la baza tuturor iniţiativelor pe care le-am construit atât în programele organizaţionale sau de psihoeducaţie, dar şi în viaţa personală şi în lucrul în cabinetul de psihoterapie.

Cursurile pe care le susţin sunt publicate pe pagina de Facebook sau pe site-ul meu: irinacalomir.ro. Mă găseşti şi pe Youtube.

Aici, pe site-ul „Ce se întâmplă, Doctore?”, îmi doresc, prin textele pe care le scriu, să îţi pot oferi un instrument informaţional care să te susţină în experienţa zilnică personală şi relaţională pe care o ai, să îţi amintească, poate, lucruri pe care le ştii deja, dar pe care poate că le vedem diferit şi din altă perspectivă în fiecare zi.

Cele mai noi Articole
Proteza pentru deget
Proteza pentru deget
Anticonceptionalele si sarcina
Anticonceptionalele si sarcina
Chisturi ovariene
Chisturi ovariene
Masajul la bebelusi
Masajul la bebelusi
Nu am orgasm!
Nu am orgasm!

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC TITLURI QUALITY S.R.L., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.