Dr. Roua Iorga

Date de contact
  • Telefon: 0759.931.382
  • Clinica/Centru: Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca)
  • Adresa clinica: Calea Floreasca nr. 8, Sector 1, Bucureşti
Prezentare

Dr. Roua Iorga a absolvit Facultatea de Medicină Generală UMF „Carol Davila”, Bucureşti, în anul 2016. În prezent este medic rezident în specialitatea Medicină Internă, la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca).

A participat la numeroase congrese, conferinţe şi cursuri naţionale şi internaţionale pe teme importante în Medicina Internă, cum ar fi bolile cardiovasculare, gastroenterologice şi autoimune.


Este membru în Societatea Română de Medicină Internă (SRMI) şi autor al 5 articole de specialitate publicate în reviste naţionale şi internaţionale şi capitole de cărţi de specialitate pentru studenţii la Medicină Generală.  

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.