Dr. Roua Iorga

Date de contact
  • Telefon: 0759.931.382
  • Clinica/Centru: Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca)
  • Adresa clinica: Calea Floreasca nr. 8, Sector 1, Bucureşti
Prezentare

Dr. Roua Iorga a absolvit Facultatea de Medicină Generală UMF „Carol Davila”, Bucureşti, în anul 2016. În prezent este medic rezident în specialitatea Medicină Internă, la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca).

A participat la numeroase congrese, conferinţe şi cursuri naţionale şi internaţionale pe teme importante în Medicina Internă, cum ar fi bolile cardiovasculare, gastroenterologice şi autoimune.


Este membru în Societatea Română de Medicină Internă (SRMI) şi autor al 5 articole de specialitate publicate în reviste naţionale şi internaţionale şi capitole de cărţi de specialitate pentru studenţii la Medicină Generală.  

Cele mai noi Articole
Proteza pentru deget
Proteza pentru deget
Anticonceptionalele si sarcina
Anticonceptionalele si sarcina
Chisturi ovariene
Chisturi ovariene
Masajul la bebelusi
Masajul la bebelusi
Nu am orgasm!
Nu am orgasm!

Răspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situație, ca fiind asimilate unor consultații sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie să își fundamenteze acțiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorită însuși modului în care funcționează comunicațiile intermediate de internet, o consultație medicală amănunțită nu este posibilă. Prin urmare, informația medicală prezentată de site-ul nostru nu trebuie folosită ca alternativă a consultului medical realizat în persoană de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC GÂNDUL MEDIA NETWORK S.R.L, precum și toți colaboratorii ale căror sfaturi pot fi recepționate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerați răspunzători pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.