Dr. Ovidiu Balaban-Popa

Date de contact
Prezentare

Dr. Ovidiu Balaban-Popa a absolvit Facultatea de Medicină Generală UMF „Victor Babeş” Timişoara în anul 2015. 

În prezent este medic rezident în specialitatea Psihiatrie, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, Bucureşti. 

A participat la numeroase congrese, conferinţe şi cursuri naţionale şi internaţionale pe teme importante în Psihiatrie, Psihiatrie Pediatrică şi Leadership Medical.


Este membru al Asociaţiei Române de Psihiatrie şi Psihoterapie (ARPP) şi fondator al următoarelor proiecte de educaţie medicală online: Psihiatrie.org, Medidact.ro şi eSănătos.info.

Cele mai noi Articole
Proteza pentru deget
Proteza pentru deget
Anticonceptionalele si sarcina
Anticonceptionalele si sarcina
Chisturi ovariene
Chisturi ovariene
Masajul la bebelusi
Masajul la bebelusi
Nu am orgasm!
Nu am orgasm!

Răspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situație, ca fiind asimilate unor consultații sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie să își fundamenteze acțiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorită însuși modului în care funcționează comunicațiile intermediate de internet, o consultație medicală amănunțită nu este posibilă. Prin urmare, informația medicală prezentată de site-ul nostru nu trebuie folosită ca alternativă a consultului medical realizat în persoană de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC GÂNDUL MEDIA NETWORK S.R.L, precum și toți colaboratorii ale căror sfaturi pot fi recepționate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerați răspunzători pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.