Dr. Ovidiu Balaban-Popa

Date de contact
Prezentare

Dr. Ovidiu Balaban-Popa a absolvit Facultatea de Medicină Generală UMF „Victor Babeş” Timişoara în anul 2015. 

În prezent este medic rezident în specialitatea Psihiatrie, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, Bucureşti. 

A participat la numeroase congrese, conferinţe şi cursuri naţionale şi internaţionale pe teme importante în Psihiatrie, Psihiatrie Pediatrică şi Leadership Medical.


Este membru al Asociaţiei Române de Psihiatrie şi Psihoterapie (ARPP) şi fondator al următoarelor proiecte de educaţie medicală online: Psihiatrie.org, Medidact.ro şi eSănătos.info.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.