Dr. Marina Istrate

  • Medic Specialist oftalmolog
  • Clinica: Spitalul de Oftalmologie Infosan
  • Web/FB: https://infosan.ro/
Date de contact
  • Telefon: 0788.478.535
  • Facebook: fb.com/spitalul.infosan/
  • Clinica/Centru: Spitalul de Oftalmologie Infosan
  • Adresa clinica: Str. Prof. Ion Bogdan, nr. 3, Sector 1, Bucureşti
Prezentare

Dr. Marina Istrate este medic specialist oftalmolog, la Spitalul de Oftalmologie Infosan din Bucureşti, şi doctorand la UMF „Carol Davila”.

A efectuat pregătirea în rezidentiat în cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti. A participat la numeroase congrese/cursuri naţionale şi internaţionale pentru  a-şi perfecţiona abilităţile dobândite în specialitate.


În urma colaborării sale cu profesori renumiţi pe perioada pregătirii şi formării în specialitate dar şi ulterior, aceasta prezintă experienţă în examinarea polului anterior şi a polului posterior oftalmologic, atât la pacientul adult, cât şi la copil.

Cele mai noi Articole
Proteza pentru deget
Proteza pentru deget
Anticonceptionalele si sarcina
Anticonceptionalele si sarcina
Chisturi ovariene
Chisturi ovariene
Masajul la bebelusi
Masajul la bebelusi
Nu am orgasm!
Nu am orgasm!

Răspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situație, ca fiind asimilate unor consultații sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie să își fundamenteze acțiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorită însuși modului în care funcționează comunicațiile intermediate de internet, o consultație medicală amănunțită nu este posibilă. Prin urmare, informația medicală prezentată de site-ul nostru nu trebuie folosită ca alternativă a consultului medical realizat în persoană de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC GÂNDUL MEDIA NETWORK S.R.L, precum și toți colaboratorii ale căror sfaturi pot fi recepționate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerați răspunzători pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.