Dr. Marina Istrate

  • Medic Specialist oftalmolog
  • Clinica: Spitalul de Oftalmologie Infosan
  • Web/FB: https://infosan.ro/
Date de contact
  • Telefon: 0788.478.535
  • Facebook: fb.com/spitalul.infosan/
  • Clinica/Centru: Spitalul de Oftalmologie Infosan
  • Adresa clinica: Str. Prof. Ion Bogdan, nr. 3, Sector 1, Bucureşti
Prezentare

Dr. Marina Istrate este medic specialist oftalmolog, la Spitalul de Oftalmologie Infosan din Bucureşti, şi doctorand la UMF „Carol Davila”.

A efectuat pregătirea în rezidentiat în cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti. A participat la numeroase congrese/cursuri naţionale şi internaţionale pentru  a-şi perfecţiona abilităţile dobândite în specialitate.


În urma colaborării sale cu profesori renumiţi pe perioada pregătirii şi formării în specialitate dar şi ulterior, aceasta prezintă experienţă în examinarea polului anterior şi a polului posterior oftalmologic, atât la pacientul adult, cât şi la copil.

Cele mai noi Articole
Proteza pentru deget
Proteza pentru deget
Anticonceptionalele si sarcina
Anticonceptionalele si sarcina
Chisturi ovariene
Chisturi ovariene
Masajul la bebelusi
Masajul la bebelusi
Nu am orgasm!
Nu am orgasm!

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC TITLURI QUALITY S.R.L., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.