Dr. Gheorghe Ungureanu

Date de contact
  • Telefon: 0787.645.040
  • Facebook: fb.com/sfatulneurochirurgului/
  • Clinica/Centru: Neurochirurgie Spinală
  • Adresa clinica: Str. Frunzişului, nr. 75, Cluj-Napoca
Prezentare

Dr. Gheorghe Ungureanu este medic specialist neurochirurg. 

A absolvit Facultatea de Medicină a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj şi este doctorand în domeniul Neuroştiinţe al aceleiaşi Universităţi. 

S-a specializat în Neurochirurgie în Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca şi în Centre de Excelenţă în Neurochirurgie din China, Ungaria, Spania, Grecia, Italia, unde a efectuat multiple stagii de pregătire.

A participat la Cursuri Educaţionale şi de Specializare în Europa şi Asia, este autor a mai multe articole şi capitole publicate în jurnale şi tratate de specialitate neurochirurgicale.


Una dintre preocupările sale este educaţia populaţiei în domeniul sănătăţii creierului, prin pagina sfatulneurochirurgului.ro şi al paginii Facebook cu acelaşi nume.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.