Dr. Gheorghe Ungureanu

Date de contact
  • Telefon: 0787.645.040
  • Facebook: fb.com/sfatulneurochirurgului/
  • Clinica/Centru: Neurochirurgie Spinală
  • Adresa clinica: Str. Frunzişului, nr. 75, Cluj-Napoca
Prezentare

Dr. Gheorghe Ungureanu este medic specialist neurochirurg. 

A absolvit Facultatea de Medicină a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj şi este doctorand în domeniul Neuroştiinţe al aceleiaşi Universităţi. 

S-a specializat în Neurochirurgie în Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca şi în Centre de Excelenţă în Neurochirurgie din China, Ungaria, Spania, Grecia, Italia, unde a efectuat multiple stagii de pregătire.

A participat la Cursuri Educaţionale şi de Specializare în Europa şi Asia, este autor a mai multe articole şi capitole publicate în jurnale şi tratate de specialitate neurochirurgicale.


Una dintre preocupările sale este educaţia populaţiei în domeniul sănătăţii creierului, prin pagina sfatulneurochirurgului.ro şi al paginii Facebook cu acelaşi nume.

Cele mai noi Articole
Proteza pentru deget
Proteza pentru deget
Anticonceptionalele si sarcina
Anticonceptionalele si sarcina
Chisturi ovariene
Chisturi ovariene
Masajul la bebelusi
Masajul la bebelusi
Nu am orgasm!
Nu am orgasm!

Răspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situație, ca fiind asimilate unor consultații sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie să își fundamenteze acțiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorită însuși modului în care funcționează comunicațiile intermediate de internet, o consultație medicală amănunțită nu este posibilă. Prin urmare, informația medicală prezentată de site-ul nostru nu trebuie folosită ca alternativă a consultului medical realizat în persoană de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC GÂNDUL MEDIA NETWORK S.R.L, precum și toți colaboratorii ale căror sfaturi pot fi recepționate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerați răspunzători pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.