Dr. Florin Ioan Bălănică

 • MBA, CDN, PhDst Endocrinologie, Fondator al #MetodeiDrBalanica - singura metodă medicală din România de Prevenţie Proactivă, Terapie şi Managementul Greutăţii prin Schimbarea Stilului de Viaţă
 • Clinica: Clinica Dr. Florin Ioan Bălănică
 • Web/FB: https://doctorbalanica.ro/
Date de contact
 • Telefon: 0725.062.974
 • Facebook: fb.com/DoctorBalanica/
 • Clinica/Centru: Clinica Dr. Florin Ioan Bălănică
 • Adresa clinica: Bulevardul Primăverii, nr. 32 (Cartierul Primăverii), Sector 1, Bucureşti
Prezentare
Dr. Florin Ioan Bălănică, medic român cu peste 22 de ani de experienţă în sănătate, este diferit de orice vă imaginaţi când spuneţi „doctor”.
 
Conduce, în prezent, o clinică de succes unde literalmente remodelează vieţi şi destine: consultă şi îndrumă pacienţi după o metodă patentată internaţional – #MetodaDrBălănică – prin care îi ajută, la prima vedere, să slăbească, dar, în fapt, face mult mai mult de atât.
 
Venind în clinica sa pentru a slăbi sau a-şi ameliora starea de sănătate şi având anumite aşteptări şi prejudecăţi despre ce înseamnă o astfel de experienţă, oamenii descoperă uimiţi nu un medic, ci chiar pe cel mai bun prieten al lor.

 

Capabil de o motivare incredibilă a pacienţilor, cu o putere extraordinară de a depista diagnosticul şi cauzele care l-au provocat şi cu harul unui medic care se transformă rapid în cel mai de nădejde aliat pe care îl poţi avea, dr. Florin Ioan Bălănică schimbă vieţi şi redirecţionează destine.
 
Fost medic la spitalul Militar din Bucureşti, cu experienţă profesională şi în medicina privată, Dr. Bălănică a simţit pe propria piele dificultăţile unei vieţi la peste 200 de kilograme, plină de greşeli de la un capăt la altul.
 
În încercarea de a-şi recăpăta vitalitatea, a început să dezvolte din experienţă proprie ceea ce acum se numeşte Metoda Dr. Bălănică (#MetodaDrBălănică), o metodă înregistrată la OSIM şi validată de numeroase organizaţii internaţionale.
 
Sunt 4 paliere despre care vorbeşte cu pasiune atunci când povesteşte despre metoda sa:
 
 • nutriţia adaptată şi corectă
 • postură şi mişcare funcţională
 • managementul stresului
 • integrarea socială

Le-a dezvoltat pe toate, inspirat de experienţa celor 22 de ani de practică medicală, peste 50.000 de pacienţi, precum şi de nevoile personale, după ce a suferit de obezitate.

Metoda este inspirată chiar de povestea sa, slăbind la un moment dat peste 100 de kilograme şi croindu-şi singur drumul spre o greutate normală, trecând prin toate provocările situaţiei şi descoperind exact când şi cum trebuie să ajute un om aflat într-o situaţie similară.

Cele mai noi Articole
Proteza pentru deget
Proteza pentru deget
Anticonceptionalele si sarcina
Anticonceptionalele si sarcina
Chisturi ovariene
Chisturi ovariene
Masajul la bebelusi
Masajul la bebelusi
Nu am orgasm!
Nu am orgasm!

Răspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situație, ca fiind asimilate unor consultații sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie să își fundamenteze acțiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorită însuși modului în care funcționează comunicațiile intermediate de internet, o consultație medicală amănunțită nu este posibilă. Prin urmare, informația medicală prezentată de site-ul nostru nu trebuie folosită ca alternativă a consultului medical realizat în persoană de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC GÂNDUL MEDIA NETWORK S.R.L, precum și toți colaboratorii ale căror sfaturi pot fi recepționate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerați răspunzători pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.