Dr. Florin Ioan Bălănică

 • MBA, CDN, PhDst Endocrinologie, Fondator al #MetodeiDrBalanica - singura metodă medicală din România de Prevenţie Proactivă, Terapie şi Managementul Greutăţii prin Schimbarea Stilului de Viaţă
 • Clinica: Clinica Dr. Florin Ioan Bălănică
 • Web/FB: https://doctorbalanica.ro/
Date de contact
 • Telefon: 0725.062.974
 • Facebook: fb.com/DoctorBalanica/
 • Clinica/Centru: Clinica Dr. Florin Ioan Bălănică
 • Adresa clinica: Bulevardul Primăverii, nr. 32 (Cartierul Primăverii), Sector 1, Bucureşti
Prezentare
Dr. Florin Ioan Bălănică, medic român cu peste 22 de ani de experienţă în sănătate, este diferit de orice vă imaginaţi când spuneţi „doctor”.
 
Conduce, în prezent, o clinică de succes unde literalmente remodelează vieţi şi destine: consultă şi îndrumă pacienţi după o metodă patentată internaţional – #MetodaDrBălănică – prin care îi ajută, la prima vedere, să slăbească, dar, în fapt, face mult mai mult de atât.
 
Venind în clinica sa pentru a slăbi sau a-şi ameliora starea de sănătate şi având anumite aşteptări şi prejudecăţi despre ce înseamnă o astfel de experienţă, oamenii descoperă uimiţi nu un medic, ci chiar pe cel mai bun prieten al lor.

 

Capabil de o motivare incredibilă a pacienţilor, cu o putere extraordinară de a depista diagnosticul şi cauzele care l-au provocat şi cu harul unui medic care se transformă rapid în cel mai de nădejde aliat pe care îl poţi avea, dr. Florin Ioan Bălănică schimbă vieţi şi redirecţionează destine.
 
Fost medic la spitalul Militar din Bucureşti, cu experienţă profesională şi în medicina privată, Dr. Bălănică a simţit pe propria piele dificultăţile unei vieţi la peste 200 de kilograme, plină de greşeli de la un capăt la altul.
 
În încercarea de a-şi recăpăta vitalitatea, a început să dezvolte din experienţă proprie ceea ce acum se numeşte Metoda Dr. Bălănică (#MetodaDrBălănică), o metodă înregistrată la OSIM şi validată de numeroase organizaţii internaţionale.
 
Sunt 4 paliere despre care vorbeşte cu pasiune atunci când povesteşte despre metoda sa:
 
 • nutriţia adaptată şi corectă
 • postură şi mişcare funcţională
 • managementul stresului
 • integrarea socială

Le-a dezvoltat pe toate, inspirat de experienţa celor 22 de ani de practică medicală, peste 50.000 de pacienţi, precum şi de nevoile personale, după ce a suferit de obezitate.

Metoda este inspirată chiar de povestea sa, slăbind la un moment dat peste 100 de kilograme şi croindu-şi singur drumul spre o greutate normală, trecând prin toate provocările situaţiei şi descoperind exact când şi cum trebuie să ajute un om aflat într-o situaţie similară.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.