Dr. Corina Gică

  • medic specialist în obstetrică-ginecologie
  • Clinica: Nativia
  • Web/FB: www.nativia.ro
Date de contact
Prezentare

Dr. Corina Gică este medic specialist în obstetrică-ginecologie. Prin activitatea sa profesională a dobândit competenţe în fertilizarea in vitro şi infertilitatea cuplului, histeroscopie, ecografie ginecologică Doppler cu reconstrucţie 3D şi planificare familială. A efectuat stagii de supraspecializare în reproducerea umană asistată (fertilizare in vitro) la Spitale Universitare din Bruxelles precum UZ Brussel şi Cliniques Universitaires Saint-Luc.

Pentru Dr. Corina Gică empatia reprezintă unul dintre atuurile cheie ale unui specialist de medicină reproductivă, ceea ce reduce gradul de stres al pacienţilor, asigurându-le confortul psihic, atât de necesar succesului terapeutic.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.