Dr. Corina Gică

  • medic specialist în obstetrică-ginecologie
  • Clinica: Nativia
  • Web/FB: www.nativia.ro
Date de contact
Prezentare

Dr. Corina Gică este medic specialist în obstetrică-ginecologie. Prin activitatea sa profesională a dobândit competenţe în fertilizarea in vitro şi infertilitatea cuplului, histeroscopie, ecografie ginecologică Doppler cu reconstrucţie 3D şi planificare familială. A efectuat stagii de supraspecializare în reproducerea umană asistată (fertilizare in vitro) la Spitale Universitare din Bruxelles precum UZ Brussel şi Cliniques Universitaires Saint-Luc.

Pentru Dr. Corina Gică empatia reprezintă unul dintre atuurile cheie ale unui specialist de medicină reproductivă, ceea ce reduce gradul de stres al pacienţilor, asigurându-le confortul psihic, atât de necesar succesului terapeutic.

Cele mai noi Articole
Proteza pentru deget
Proteza pentru deget
Anticonceptionalele si sarcina
Anticonceptionalele si sarcina
Chisturi ovariene
Chisturi ovariene
Masajul la bebelusi
Masajul la bebelusi
Nu am orgasm!
Nu am orgasm!

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC TITLURI QUALITY S.R.L., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.