Dr. Corina Gică

  • medic specialist în obstetrică-ginecologie
  • Clinica: Nativia
  • Web/FB: www.nativia.ro
Date de contact
Prezentare

Dr. Corina Gică este medic specialist în obstetrică-ginecologie. Prin activitatea sa profesională a dobândit competenţe în fertilizarea in vitro şi infertilitatea cuplului, histeroscopie, ecografie ginecologică Doppler cu reconstrucţie 3D şi planificare familială. A efectuat stagii de supraspecializare în reproducerea umană asistată (fertilizare in vitro) la Spitale Universitare din Bruxelles precum UZ Brussel şi Cliniques Universitaires Saint-Luc.

Pentru Dr. Corina Gică empatia reprezintă unul dintre atuurile cheie ale unui specialist de medicină reproductivă, ceea ce reduce gradul de stres al pacienţilor, asigurându-le confortul psihic, atât de necesar succesului terapeutic.

Cele mai noi Articole
Proteza pentru deget
Proteza pentru deget
Anticonceptionalele si sarcina
Anticonceptionalele si sarcina
Chisturi ovariene
Chisturi ovariene
Masajul la bebelusi
Masajul la bebelusi
Nu am orgasm!
Nu am orgasm!

Răspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situație, ca fiind asimilate unor consultații sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie să își fundamenteze acțiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorită însuși modului în care funcționează comunicațiile intermediate de internet, o consultație medicală amănunțită nu este posibilă. Prin urmare, informația medicală prezentată de site-ul nostru nu trebuie folosită ca alternativă a consultului medical realizat în persoană de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC GÂNDUL MEDIA NETWORK S.R.L, precum și toți colaboratorii ale căror sfaturi pot fi recepționate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerați răspunzători pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.