Dr. Cătălin Uşurelu

  • medic primar cardiolog
  • Clinica: Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş
Date de contact
  • Clinica/Centru: Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş
Prezentare

Dr. Cătălin Uşurelu este medic primar cardiolog cu competenţă în cardiologie intervenţională şi din anul 2014 activează în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Argeş. Principalul domeniu de activitate este legat de diagnosticul şi tratamentul valvulopatiilor şi al insuficienţei cardiace, pentru care a efectuat un curs de formare de 6 luni în Pordenone, Italia.

Din 2016 s-a alăturat echipei din cadrul Clinicilor de Cardiologie Ares-Monza şi din 2019 şi echipei Ares din Piteşti, unde efectuează proceduri diagnostice şi de tratament intervenţional al pacientilor cu afecţiuni coronariene.

Cele mai noi Articole
Proteza pentru deget
Proteza pentru deget
Anticonceptionalele si sarcina
Anticonceptionalele si sarcina
Chisturi ovariene
Chisturi ovariene
Masajul la bebelusi
Masajul la bebelusi
Nu am orgasm!
Nu am orgasm!

Răspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situație, ca fiind asimilate unor consultații sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie să își fundamenteze acțiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorită însuși modului în care funcționează comunicațiile intermediate de internet, o consultație medicală amănunțită nu este posibilă. Prin urmare, informația medicală prezentată de site-ul nostru nu trebuie folosită ca alternativă a consultului medical realizat în persoană de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC GÂNDUL MEDIA NETWORK S.R.L, precum și toți colaboratorii ale căror sfaturi pot fi recepționate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerați răspunzători pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.