Dr. Cătălin Uşurelu

  • medic primar cardiolog
  • Clinica: Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş
Date de contact
  • Clinica/Centru: Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş
Prezentare

Dr. Cătălin Uşurelu este medic primar cardiolog cu competenţă în cardiologie intervenţională şi din anul 2014 activează în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Argeş. Principalul domeniu de activitate este legat de diagnosticul şi tratamentul valvulopatiilor şi al insuficienţei cardiace, pentru care a efectuat un curs de formare de 6 luni în Pordenone, Italia.

Din 2016 s-a alăturat echipei din cadrul Clinicilor de Cardiologie Ares-Monza şi din 2019 şi echipei Ares din Piteşti, unde efectuează proceduri diagnostice şi de tratament intervenţional al pacientilor cu afecţiuni coronariene.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.