Tratamentul modern de canal dentar VIDEO By CSID

Tratamentul modern de canar dentar se face cu ajutorul microscopului, iar rata de succes a tratamentului este de la 90 la sută. Procedura se poate face şi la copii.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Tratamentele dentare de canal sunt printre cele mai solicitate din cabinetele stomatologice. Aceasta şi pentru că multe persoane ajung târziu la medicul dentist, cu afectări profunde ale dinţilor.

Soluţii există, iar tratamentele moderne de canal pot salva dinţii. La ora actuală, aceste tratamente se fac cu ajutorul microscopului care măreşte imaginea de 20 de ori.

Astfel, intervenţiile sunt precise, complete, iar riscul complicaţiilor este minim. Folosirea microscopului creşte rata de succes a tratamentelor pe canal cu până la 90%.

Tratamentele de canal se pot aplica şi dinţilor de lapte, fiind soluţia optimă în cazul afectării pulpei dentare.

Prin tratament de canal la copii, se pot evita extracţiile dinţilor de lapte, menţinerea acestora pe arcadă cât mai mult timp împiedicând anomaliile ortodontice.

Ioana Dinu, medic dentist in cadrul IDentity Clinic, explică pe larg, în interviul video, în ce constau tratamentele moderne de canal.

Mai multe informaţii despre tratamentele dentare performante, puteţi accesa pe site-ul www.identityclinic.ro!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult