Sforăitul: cauze şi tratamente moderne VIDEO BY CSID

Medicul Ioan Bulescu descrie pe larg cauzele sforăitului şi soluţii prin care se poate rezolva această problemă care poate avea consecinţe grave asupra sănătăţii.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Sforăitul este un fenomen extrem de frecvent, însă deseori, neglijat. Cei care sunt de obicei deranjaţi de zgomotele neplăcute din timpul somnului sunt partenerii de viaţă şi tot ei atrag atenţia asupra sforăitului.

Însă dincolo de calitatea precară a somnului, există riscuri mari de sănătate pe care le implică sforăitul, însoţit deseori de apneea de somn, adică de întreruperea respiraţiei. Riscurile cardiovasculare sunt majore, iar pentru a afla ce soluţii există pentru a scăpa de sforăit, am stat de vorbă cu medicul Ioan Bulescu, specialist ORL, care face un tablou complet al sforăitului în interviul video!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Ioan Bulescu - Medic Specialist ORL
Dr. Ioan Bulescu este Medic Specialist ORL, Doctor în Științe Medicale, Asistent Universitar UMF Carol Davila – Disciplina de Anatomie si Membru al Societății Internaționale de Chirurgia Somnului. Competențe: chirurgie endoscopică ORL LASER în ORL audiologie clinică somnologie ...
citește mai mult