Dr. Theodor Voiosu: soluţii pentru infecţia cu Helicobacter Pylori VIDEO by CSID

Am stat de vorbă cu medicul gastroenterolog Theodor Voiosu despre infecţia cu Helicobacter Pylori şi care sunt riscurile neglijării infecţiei.

Nu neglijaţi infecţia cu Helicobacter Pylori! Aceasta este recomandarea medicilor pentru toţi pacienţii la care specialiştii au diagnosticat prezenţa Helicobacter Pylori în stomac. Este o bacterie extrem de frecventă în populaţie, iar infecţia se poate trata cu ajutorul unei terapii cu antibiotice.

Helicobacter Pylori este responsabilă pentru apariţia unor afecţiuni digestive precum ulcerul gastric. Însă infecţia cronică creşte riscul de cancer gastric pe termen lung. Am stat de vorbă cu medicul gastroenterolog Theodor Voiosu despre pericolele pe care le implică infecţia cu Helicobacter Pylori şi despre soluţiile de tratament!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Theodor Voiosu - Medic specialist gastroenterologie
Medic Primar Gastroenterologie și Hepatologie Dr. Theodor Voiosu și-a concentrat activitatea clinică și academică pe 3 mari domenii de activitate: oncologia digestivă (tumori de tub digestiv, căi biliare și pancreas), bolile inflamatorii intestinale (boala Crohn, colita ulcerativă) și hepatologia ...
citește mai mult
Trusa de machiaj - ce pericole ascunde?
Trusa de machiaj - ce pericole ascunde?