Dr. Irina Oproiu: primele 3 luni de sarcină după FIV VIDEO BY CSID

Dr. Irina Oproiu, medic primar obstetrică-ginecologie, cu supraspecializare FIV explică modul cum decurg analizele şi investigaţiile în primele trei luni de sarcină după o fertilizare in vitro.

Primele 3 luni de sarcină sunt cele mai delicate de pe tot parcursul celor nouă luni: aceasta pentru în cele 12 săptămâni, se formează toate sistemele şi organele viitorului bebeluş. Aşadar precauţia mamelor şi medicilor este maximă în această perioadă.

În cazul sarcinilor mult aşteptate, obţinute prin fertilizare in vitro, precauţiile sunt cu atât mai mari cu cât efortul cuplurilor şi al medicilor, un efort mare uneori, este răsplătit cu confirmarea sarcinii.

Femeile care trec prin proceduri de fertilizare trebuie să facă un set complet de teste şi analize prenatale pentru ca medicii să se asigure că viitoarea mamă este perfect sănătoasă sau să administreze vaccinuri şi terapii înainte de implantarea embrionului.

Explică pe larg în interviul video tot tabloul de teste, analize, dar şi de riscuri ale unei sarcini în primele 3 luni, dr. Irina Oproiu, medic primar obstetrică-ginecologie!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Irina Oproiu - Medic primar Obstetrică - Ginecologie
Dr. Irina Oproiu este Medic primar ginecolog, specialist FIV și Doctorand în domeniul fertilității. Competențe: Histeroscopie, Ecografie obstetricală și ginecologică Dr. Oproiu s-a alăturat echipei Gynera la începutul anului 2013 și realizează, cu succes, investigații și tratamente ...
citește mai mult