Dr. Ion Bogdan Codorean: tratamente moderne post accidentări la sport VIDEO BY CSID

Medicul ortoped Ion Bogdan Codorean, specializat în traumatologie sportivă, operează pacienţi cu accidentări după sport prin metode moderne.

Sportul este sănătate curată: ne ajută să ne menţinem tonusul, greutatea optimă, ne dă energie, combate stresul, iar lista beneficiilor poate continua. Însă practicat fără a ţine cont de capacitatea de efort sau de nivelul de pregătire fizică de la momentul respectiv, sportul poate duce la accidentări grave. Acestea se produc şi dacă facem pauze mari între perioadele în care practicăm regulat diverse sporturi.

Cele mai frecvente accidente afectează meniscul, ligamentele sau cartilajul. Orice durere sau disconfort resimţite în sala de sport sau pe teren trebuie semnalate unui specialist. Astăzi, medicii intervin cu succes pentru a repara structurile articulare şi ligamentele afectate. Ne explică în interviul video ce metode de ultimă generaţie aplică pacienţilor în România, medicul primar ortoped Ion Bogdan Codorean, specializat în traumatologie sportivă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Ion Bogdan Codorean - Medic primar ortopedie și traumatologie
Dr. Ion Bogdan Codorean este medic primar ortoped cu supraspecializare în traumatologia sportivă și doctor în medicină. A activat timp de 6 ani ca Șef al secției Clinicii de Ortopedie – Traumatologie a spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” și este începând ...
citește mai mult