Dr. Antoanela Curici: analizele şi testele care trebuie făcute anual VIDEO by CSID

Dr. Antoanela Curici, medic primar medicină de laborator şi director medical Synevo România, explică lista de analize care trebuie făcute în fiecare an.

Mergeţi anual la medic pentru o serie de teste şi analize de sânge ale căror valori oferă informaţii importante despre starea de sănătate a organismului! Aceasta este recomandarea unanimă a specialiştilor pentru toate persoanele care vor să-şi menţină la cote optime starea de bine.

La ora actuală, analizele se pot face în laboratoare performante, iar rezultatele acestora pot orienta medicii către teste şi investigaţii suplimentare, în situaţiile în care valorile nu sunt cele optime.

În plus, efectuarea anuală a testelor şi analizelor din lista căror fac parte hemograma, vsh-ul, evaluarea glicemiei, a colesterolului şi trigliceridelor, dar şi sumarul de urină contribuie semnificativ la depistarea unor probleme de sănătate în stadiu incipient şi la rezolvarea acestora cu succes.

În interviul video, asist. univ. dr. Antoanela Curici, medic primar medicină de laborator şi director medical Synevo România, explică pe larg importanţa medicinei de laborator în prevenţia unor boli grave şi în depistarea la timp a unor afecţiuni frecvente!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Antoanela Curici - Medic primar medicină de laborator
Dr. Antoanela Curici este absolventă a Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, cu experiență de peste 12 ani în medicina de laborator, cea mai mare parte a activității în acest domeniu fiind asociată Laboratorului Central ...
citește mai mult