Dr. Andrei Filip: tratamente pentru glaucom, retinopatie şi astigmatism VIDEO By CSID

Problemele oftalmologice pot fi rezolvate sau stopate atâta timp cât mergem regulat la control şi alegem un medic în care să avem încredere şi cu care să rezonăm.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Prevenţia este cuvântul cheie atunci când vine vorba despre problemele oftalmologice. Cel puţin aceasta este părerea medicului oftalmolog Andrei Filip, cel cu care am stat de vorbă despre glaucom, astigmatism, retiopatie diabetică, dar şi supracorecţia ochelarilor.

Controalele regulate, alegerea unui medic oftalmolog de încredere, care să explice cu răbdare ce e de făcut în fiecare caz în parte, dar şi grija mai mare pe care ar trebui să o manifeste cei care au cazuri de probleme oftalmologice grave în familie (deci controale efectuate şi mai devreme de 40 de ani), toate acestea duc la rezultate mai bune pentru vederea noastră. Chiar dacă este vorba de boli grave precum glaucom, astigmatism, retinopatie diabetică, acestea pot fi oprite din evoluţie şi se poate prezerva calitatea vederii, atâta timp cât oamenii ajung din timp la medic, şi nu orice fel de medic, ci unul în care au încredere. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Dr. Andrei Filip - Medic oftalmolog
Dr. Andrei Filip este Medic primar, specialist oftalmolog, Doctor în științe medicale în cadrul Clinicii Ama Optimex. Specializări, competențe, repere profesionale Medic primar Chirurg specialist oftalmolog Doctor în științe medicale FEBO – Membru al Consiliului European pentru ...
citește mai mult