Dr. Anca Vereanu: sfaturi pentru a preveni bolile gingivale VIDEO by CSID

Află ce e de făcut atunci când ai problemele cu gingiile, direct de la un medic stomatolog care îţi explică ce e de făcut în cazul sângerărilor sau altor simptome.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Gingiile înroşite, inflamate, care sângerează, sunt simptomele unor boli gingivale sau chiar ale altor boli, ce pot fi grave. Am realizat un interviu cu Dr. Anca Vereanu, medic primar stomatolog, specialist chirurgie dento-alveolară şi implantologie orală, doctor în ştiinţe medicale. 

 

Urmăreşte interviul şi vei afla care este cauza inflamării gingiilor? Un periaj realizat greşit sau prea agresiv poate dăuna gingiilor? Poate fi tartrul o cauză? Care sunt simptomele alarmante care trebuie să aducă pacientul la medic: inflamarea, schimbarea culorii, sângerările dese, retracţia gingivală. Ce variante de tratament există? Ce este de făcut când, deşi avem dinţi frumoşi (datorită coroanelor, faţetelor), şi totuşi gingia arată rău, este violacee si umflată. Dar în cazul implanturilor?

 

La toate aceste întrebări, dar şi metode de prevenţie a bolilor gingivale, ne-a răspund doamna dr. Anca Vereanu. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Dr. Anca Vereanu - Medic primar stomatologie generală
Dr. Anca VEREANU este Medic primar stomatologie generală în cadrul clinicii cu același nume. Specialist chirurgie dento-alveolară Asistent univ catedră de implantologie orală UMF Carol Davila Competență în implantologie orală Master în implantologie orală Competență în ...
citește mai mult