Cum creştem adolescenţi sănătoşi VIDEO BY CSID

Adolescenţa este o perioadă dificilă pentru copiii noştri. Află cum poţi fi alături de ei, îndrumându-i spre alegeri sănătoase care îi vor ajuta în transformarea din copil în adult.
  • Publicat:
  • Actualizat:

În adolescenţă, tinerii trec prin numeroase transformări care îi iau şi pe ei prin surprindere. Am stat de vorbă cu dr. Şerban Damian, medic nutriţionist sportiv, despre transformările fizice, cele pe care le vedem cu ochiul liber, la adolescenţi, şi despre ce putem face noi, ca părinţi, pentru a le face această perioadă mai uşoară.

Care sunt grupele de alimente cele mai importante în alimentaţia adolescenţilor, de ce obezitatea este o problemă pentru ei şi cum o putem combate, cât de important este ca adolescentul să facă mişcare ( nu doar sport de două, trei ori pe săptămână), ce ar trebui să evite pentru a nu-şi încetini creşterea, cât de nocive sunt alcoolul şi fumatul în această perioadă, acestea au fost temele principale ale discuţiei noastre cu medicul nutriţionist sportiv, Şerban Damian.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult