Smiley: Cum să rămâi echilibrat în această perioadă VIDEO

Smiley este unul dintre artiştii care, făcând ce-i place, a avut energie pozitivă de dat şi altora. Un interviu sincer despre cum poţi trece mai uşor peste pandemie.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Într-o perioadă în care alţii se simt blocaţi şi nu au energie nici să se mute de pe canapea pe scaun, Smiley a scos două piese într-o lună – cea mai recentă „Cine îi salveză pe eroi” cu două variante (una Home Edition), a făcut filmuleţe şi postări din izolare cu puternice mesaje de încurajare şi speranţă, a început să realizeze o emisiune live cu – atenţie! – meteo, horoscop, ştiri pozitive şi interviuri în direct, şi-a ţinut pozitivă comunitatea prin interacţiune directă cu fanii, s-a implicat în campanii umanitare. Şi vine întrebarea: de unde atâta energie, motivaţie şi speranţă?

Smiley ne-a dezvăluit în acest interviu sincer secretul unei astfel de stări de entuziasm care ne poate ajuta să vedem şi lucrurile bune dintr-o astfel de perioadă de pandemie! 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult