Lorelei Bratu: cum să te simţi bine în propria piele VIDEO by CSID

Am stat de vorbă cu Lorelei Bratu despre cum poţi să te simţi bine în propria piele şi despre cum nu trebuie să lăsăm normele şi regulile altora să ne guverneze viaţa.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Lorelei Bratu este una dintre cele mai populare prezenţa din on line-ul românesc: este antreprenor, model plus size şi pledează pentru ca femeile să se simtă bine în pielea lor, indiferent de kilogramele pe care le au.

Lorelei Bratu ne-a mărturisit că de-a lungul timpului, a trecut prin toate provocările în ceea ce priveşte adoptarea dietelor de tot felul. Acestea au funcţionat, însă odată ce se încheiau, kilogramele reveneau. Aşa că Lorelei a decis să fie mai relaxată în privinţa acestui aspect, iar astăzi, este una dintre cele mai simpatice şi fervente susţinătoare ale diversităţii, toleranţei şi acceptării de sine. Însă este adepta unui stil de viaţă sănătos, din care nu lipsesc sportul, legumele, fructele şi buna dispoziţie. Mai multe despre cum este să-ţi trăieşti viaţa cu relaxare şi împăcare cu sine aflaţi din interviul video!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Secrete pentru ardei copţi perfect
Secrete pentru ardei copţi perfect