Coafuri pentru Revelion VIDEO by CSID

Hair stilistul Adrian Perjovschi ne oferă câteva sugestii de coafuri pentru Revelion: se poartă cele lejere, naturale, fără multe produse de styling.
  • Publicat:
  • Actualizat:

O coafură reuşită înseamnă în primul rând un păr îngrijit, iar aceasta se traduce prin folosirea produselor de spălare şi îngrijire adaptate tipului de păr şi de scalp. La fel de importante sunt şi produsele destinate îngrijirii firului de păr pe lungime, uleiurile speciale, tratamentele şi măştile aplicate periodic reuşind să menţină strălucirea şi frumuseţea părului.

Aplicate consecvent, toate acestea uşurează misiunea hair stiliştilor atunci când trebuie să realizeze o coafură inspirată, potrivită pentru zilele de Sărbători. Cât priveşte trendurile de anul acesta, se poartă totul cât mai lejer, cât mai natural, adaptat în funcţie de locul petrecerii şi de vestimentaţie. Ne dezvăluie în materialul video sugestiile sale în materie de coafuri de Revelion, hair stilistul Adrian Perjovschi!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult