Andreea Antonescu: despre divorţ şi revenirea în muzică VIDEO By CSID

Un interviu sincer şi amplu despre întoarcerea în România, revenirea în muzică, despre ce însemnă să fii mamă, dar şi impactul divorţului asupra fetiţei ei.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Cine nu o ştie pe Andreea Antonescu şi cine nu fredona acum mulţi, mulţi ani „Lasă-mă, papa, la mare”? Iat-o acum, la peste 20 de ani de la lansarea trupei Andre, într-un interviu revelator despre provocările vieţii: de la pierderea tatălui când ea avea doar 18 ani ( moment care a transformat-o profund) la divorţul de soţul ei. Am vorbit despre toate acestea, dar şi despre revenirea în muzică, reunirea trupei Andre, dar şi proiectele solo.

Andreea este o femeie puternică ce a transformat obstacolele în oportunităţi, ce s-a transformat profund de-a lungul timpului iar azi găseşte soluţii la orice fel de probleme! Şi, mai mult decât atât, reuşeşte să spună lucrurilor pe nume şi în viaţa de zi cu zi, dar şi pe scenă!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult