Alina Tanasă, Fabulous Muses: despre sarcină şi bebeluş VIDEO by CSID

Orice sarcină e diferită şi fiecare mămică experimentează altfel cele 9 luni de sarcină. Un interviu cu Alina Tanasă despre această perioadă minunată din viaţa ei.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Sarcina este acea perioadă unică ce te pregăteşte să devii mamă, în care simţi lucruri despre a căror existenţă nu ştiai, începi să te ataşezi de bebeluşul care îţi creşte în pântec şi devii varianta ta cea mai responsabilă.

Am avut o discuţie relaxată cu Alina Tanasă, influencer şi om de PR, despre ce a însemnat apariţia bebeluşului în viaţa ei, cum s-a comportat în sarcină, cum şi-a schimbat stilul de viaţă, ce analize a făcut, ce nume a ales băieţelului dar şi dacă este pregătită, pentru că mai sunt 6 săptămâni până îşi va ţine în braţe puiul!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult