Adrian Perjovschi, hair stilist: sfaturi pentru revenirea la salon, îngrijirea părului creţ şi a extensiilor VIDEO

Am stat de vorbă cu Adrian Perjovschi, hair stilist, despre revenirea în saloanele de coafură, dar şi despre trucurile de îngirjire pentru părul ondulat şi pentru extensii.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Spre bucuria multor persoane, după data de 15 mai, saloanele de coafură se vor deschide din nou, însă cu păstrarea unor reguli mult mai stricte de igienă şi de distanţare socială. În această perioadă, multe dintre procedurile de îngrijire a părului nici nu au putut fi făcute acasă, pentru că în anumite situaţii, precum decolorarea, doar profesioniştii ne pot asigura integritatea podoabei capilare.

Astfel, deschiderea saloanelor este un binevenită atât pentru cei care trebuie să se tundă, dar şi pentru manevre precum vopsirea rădăcinilor şi părului în culori mai pretenţioase precum blondul sau roşcatul.

În plus, există şi situaţii când un păr mai dificil cum este cel creţ sau purtarea extensiilor necesită vizita la stilist pentru ritualuri de îngrijire cu produse speciale, reevaluarea situaţiei părului şi reaplicarea extensiilor. Pentru a afla care sunt urgenţele în cazul îngrijirii părului, dar şi cum ne putem proteja părul de razele ultraviolete, am stat de vorbă într-un interivu prin Skype cu Adrian Perjovschi, hair stilist, cunoscut pentru schimbările de look spectaculoase ale vedetelor!
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Redactor-şef
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult