Irina Reisler: sfaturi de menţinere a greutăţii în perioada pandemiei de coronavirus VIDEO

Am stat de vorbp cu Irina Reisler, jurnalist, antreprenor şi promotor al vieţii sănătoase despre cum putem să ne menţinem şi chiar să slăbim în perioada pandemiei de coronavirus.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Trăim cu toţii o perioadă cu totul aparte: riscul infectării cu coronavirus ne-a dat peste cap toată viaţa, toate planurile, iar acum prioritatea este să ne menţinem sănătatea. Însă chiar dacă suntem sănătoşi şi facem totul ca să reducem riscul contaminării cu coronavirusul, totuşi restricţiile impuse în ceea ce priveşte deplasarea liberă vin la pachet cu stres, anxietate, care, de multe ori, sunt „tratate” cu un desert, cu o porţie suplimentară de mâncare, toate în condiţiile sedentarismului. Dar nu trebuie să uităm că excesul ponderal este un factor de risc important pentru formele grave de infectare cu coronavirus.

Astfel, în aceste condiţii, pe lângă evitarea infectării, ar trebui să facem o prioritate şi din sport şi alimentaţia sănătoasă. Aceasta şi în condiţiile în care vin şi Sărbătorile pascale şi vom fi tentaţi să depăşim necesarul caloric. Soluţii există, de la porţii mici de mâncare, masa în familie şi până la programele de sport online şi masajel anticelulitice la domiciliu. Pentru a afla câteva din trucurile de menţinere a greutăţii normale, am stat de vorbă pe Skype cu Irina Reisler, jurnalist şi antreprenor, care a slăbit 50 de kilograme şi care a inspirat multe persoane ca să adopte un stil de viaţă sănătos!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Redactor-şef
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult