Iaurtul de băut cu fructe, perfect într-o dietă echilibrată VIDEO By CSID

Iaurtul are o mulţime de alte beneficii: este bogat în proteine, vitamina D3 şi calciu, favorizează tranzitul digestiv şi poate înlocui tentanţiile culinare bogate în calorii.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Sezonul cald este ideal ca să adoptăm o dietă echilibrată. Şi pentru că mai avem la dispoziţie câteva săptămâni de vreme călduroasă, dar şi alimente valoroase de sezon, sfatul nutriţioniştilor este să începem chiar acum să mâncăm sănătos.

Din alimentaţia zilnică nu ar trebui să ne lipsească legumele şi fructele de sezon, peşte slab, carne de pui şi iaurtul. Acestea ne furnizează nutrienţi de valoare şi chiar ne pot ajuta să slăbim.

În plus, iaurtul are o mulţime de alte beneficii: este bogat în proteine, vitamina D3 şi calciu, favorizează tranzitul digestiv şi poate înlocui tentanţiile culinare bogate în calorii.
De asemenea, iaurtul de băut cu fructe poate constitui o gustare sănătoasă şi are un conţinut optim de apă care combate retenţia hidrică şi celulita.

Am stat de vorbă cu Cori Grămescu, nutriţionist, care ne oferă toate argumentele pentru a consuma din belşug alimente valoroase aşa cum este iaurtul!

Aflaţi mai multe informaţii despre beneficiile consumului de iaurt pe www.activia.ro!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult