Dr. Florin Bălănică: despre slăbirea personalizată VIDEO by CSID

Medicul specialist în medicină personalizată şi nutriţie recomandă slăbirea personalizată şi mişcarea funcţională, adaptată fiecărui corp în parte.

Obezitatea este o problemă globală de sănătate cauzată de alimentaţie dezechilibrată, sedentarism, stres şi afecţiuni care astăzi se instalează la o vârstă foarte tânără. În aceste condiţii, fiecare kilogram în plus trebuie tratat cu seriozitate.

Dietele şi sfaturile de slăbit de tot felul au împânzit internetul: unele pot fi eficace, dacă sunt aplicate consecvent, altele sunt doar fantezii, fără nicio bază şttinţifică. Am stat de vorbă cu medicul Florin Bălănică, specialist în medicină personalizată şi nutriţie, care a explicat pe larg principiile slăbirii sănătoase şi menţinerii siluetei şi sănătăţii pe termen lung!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Florin Ioan Bălănică - Medic primar Endocrinologie
Dr. Florin Ioan Bălănică a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din Bucureșți, are peste 22 de ani de experiență medicală, pornind de la o metodă proprie înregistrată și certificată internațional, care are în centru intervenția nutriționala în tratamentul bolilor ...
citește mai mult