Cum slăbim cu Pilates VIDEO by CSID

Exerciţiile de Pilates sunt excelente pentru modelare, tonifiere şi stretching, fiind blânde cu organismul şi nesolicitând excesiv articulaţiile.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Antrenamentele de Pilates se numără printre preferatele celor care se menţin în formă maximă, dar şi a persoanelor care vor să facă mişcare susţinută pe termen lung, cu protejarea articulaţiilor.

Modelarea corpului se face blând, iar rezultatele se menţin pe termen lung. Multe persoane sunt tentate să creadă că Pilates este mult prea uşor, însă aparatele pot fi reglate în funcţie de intensitatea cu care vrem să lucrăm. În plus, numărul mic de repetări face posibilă execuţia corectă, cu eficacitate maximă a exerciţiilor. Am stat de vorbă cu Antoaneta Bîrsan, instructor de Pilates, care ne-a explicat avantajele practicării Pilates, care poate fi făcut la orice vârstă!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult