Chef Cătălin Petrescu: salată de Post cu cartofi şi caracatiţă VIDEO By CSID

Chef Cătălin Petrescu ne prepară o salată de cartofi cu caracatiţă, care se fac foarte simplu, iar medicul nutriţionist Mihaeal Posea ne spune care sunt greşelile care ne pot îngrăşa în Post.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Unul dintre cele mai consumate alimente în perioada Postului este cartoful, care are numeroase beneficii pentru sănătate dacă este preparat la cuptor sau dacă este fiert, răcit şi combinat cu alte legume şi condimente. Însă cartoful poate fi o adevărată bombă calorică atunci când este prăjit.

Aşadar, dacă vreţi să vă bucuraţi de o masă gustoasă şi sănătoasă pe bază de cartofi, aveţi în primul rând grijă la modul de preparare. Există multe combinaţii care vă pot induce saţietate, cu o savoare deosebită. Noi am testat o salată de cartof cu caracatiţă pe care ne-a pregătit-o chef Cătălin Petrescu, unul dintre cei mai buni bucătari din Bucureşti. Se face foarte simplu şi a primit „avizul” favorabil al medicul Mihaela Posea, specialist în diabet şi boli de nutriţie. Vă invităm să descoperiţi în materialul video o salată savuroasă, care se face foarte repede şi care este ideală pentru zilele de Post!

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult