Armando Lungu: cum evităm kilogramele în plus în perioada de izolare VIDEO

Armando Lungu, instructor de fitness, vine cu sfaturi şi recomandări pentru a evita kilogramele în plus în timpul pandemiei.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Perioada de izolare din timpul pandemiei de coronavirus este una extrem de periculoasă pentru sănătate şi siluetă. Aceasta pentru că suntem mai sedentari şi suntem tentaţi să mâncăm mai mult.

Însă kilogramele în plus şi excesul ponderal trebuie pe cât posibil evitate: de altfel, obezitatea este un factor de risc important pentru cazurile grave de infectare cu noul coronavirus.

Aşadar, acum, mai mult ca oricând, trebuie să avem grijă la ce măncăm şi să facem mişcare. Una dintre regulile importante este să consumăm carbohidraţi complecşi, în cantitatea limitată, şi să evităm dulciurile dacă nu facem mişcare. Apoi, o altă recomandare este să facem zilnic mişcare şi exerciţii de stretching, pentru a ne menţine în formă.

Am stat de vorbă prin Skype cu instructorul de fitness Armando Lungu, care ne oferă câteva trucuri de menţinere a greutăţii optime, dar şi recomandări în privinţa odihnei de calitate în această perioadă stresantă pentru toţi!
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Redactor-şef
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult