Ce este vulva? Ce este vaginul? Care sunt diferențele?

Din păcate am întâlnit multe persoane care nu știu care este diferența dintre ce înseamnă vulva și ce înseamnă vaginul. Iată răspunsul.
  • Publicat:

Din păcate am întâlnit multe persoane care nu știu care este diferența dintre vagin și ce presupune vulva așa că vin în ajutorul vostru pentru a clarifica lucrurile.

Ce este vulva?

Vulva reprezintă partea exterioară a organului genital, adică tot ceea ce putem vedea cu ochiul liber: labiile superioare, labiile inferioare, clitorisul și zona pubiană, în timp ce vaginul este canalul muscular din interior.

Ce este vaginul?

Prin vagin are loc nașterea și tot prin vagin se elimină menstruația. De asemenea, este locul care se penetrează cu penisul, degetul sau jucăriile sexuale sau locul în care se pot insera tampoanele și cupele menstruale. Atunci când ești excitată, vaginul se poate extinde, acest mușchi fiind foarte elastic, care revine la forma inițială după actul sexual sau naștere.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult