Stefan Stan este Vocea Romaniei

Dupa o seara magica in care cei patru finalisti au facut un adevarat spectacol la “Vocea Romaniei” incercind sa impresioneze si sa demonstreze ca isi merita cu prisosinta locul in finala, cel care a fost desemnat “Vocea Romaniei” obtinind cele mai multe voturi din partea publicului a fost Stefan Stan.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Stefan Stan este Vocea Romaniei
Stefan Stan este Vocea Romaniei

Dupa o seara magica in care cei patru finalisti au facut un adevarat spectacol la „Vocea Romaniei” incercind sa impresioneze si sa demonstreze ca isi merita cu prisosinta locul in finala, cel care a fost desemnat „Vocea Romaniei” obtinind cele mai multe voturi din partea publicului a fost Stefan Stan.

El este „Vocea Romaniei” si pe linga premiul in valoare de 100.000 de euro, Universal Romania ii va facilita aparitia primului sau album. La doar citeva minute dupa terminarea show-ului Stefan Stan parea sa nu realizeze ca el este marele castigator. „A fost decizia publicului caruia vreau sa-i multumesc din suflet pentru toata sustinerea lui”. Stefan Stan i-a multumit si antrenorului sau, Smiley, care l-a calauzit pina in finala si a facut ca vocea sa sa devina „Vocea Romaniei”.

„La auditiile pe nevazute, Smiley mi-a zis ca daca voi veni in echipa lui va face din mine Stefan cel Mare. Mi-a placut foarte mult ce mi-a zis si am avut mare incredere in el. Ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine si faptul ca am ajuns aici i-l datorez lui. Chiar daca am cistigat trofeul „Vocea Romaniei” eu voi ramine acelasi Stefan mic, acelasi om si acelasi prieten care am fost si pina acum” a spus Stefan Stan cu modestie.

Citeste si: Smiley: „Nu as poza niciodata gol, nu am ce arata!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Ce se poarta in 2012 in materie de sport
Ce se poarta in 2012 in materie de sport
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”