Simona Patruleasa – Jurnalul de frumusete al unei mamici

Simona Patruleasa ne împartaseste un pic din experienta de mama, cu bune si rele, cu sfaturi de frumusete, dar nu numai...
  • Publicat:
Simona Patruleasa - Jurnalul de frumusete al unei mamici
Simona Patruleasa - Jurnalul de frumusete al unei mamici

Simona Patruleasa ne împartaseste un pic din experienta de mama, cu bune si rele, cu sfaturi de frumusete, dar nu numai…

Simona, care este cel mai greu lucru atunci cand esti insarcinata. Dar dupa sarcina?

Cand am fost insarcinata, cea mai grea perioada a fost ultima luna pentru ca nu mai puteam sa dorm din cauza durerilor de coloana. Am avut norocul sa prind zile bune de caldura si sa port încaltaminte lejera. Picioarele erau foarte umflate si abia îmi intrau niste papuci.Din fericire, a trecut repede si acum îmi amintesc cu placere de toate aceste mici neplaceri si, în momentul în care vezi copilul , nu mai conteaza nimic altceva.

Acum nu pot sa spun ca ar mai fi ceva greu. Ma simt foarte obosita pentru ca dorm putin, dar, cand o vad pe Ingrid si mai ales cand ne zambeste, prind puteri. De 4 luni, de cand am nascut, nu a existat noapte sa dormim fara ea.

Vezi ce sfaturi le da Simona Patruleasa viitoarelor mamici pe protvmagazin.ro!
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”