Paris Hilton, data in judecata pentru ca nu a promovat un film

Paris Hilton, mostenitoarea celebrului lant hotelier, a fost data in judecata de o companie de film de la Hollywood pe motiv ca nu si-a indeplinit sarcinile legate de promovarea unui film in care a jucat, "National Lampoon's Pledge This!", aparut in 2006, potrivit thisislondon.co.uk.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Paris Hilton, data in judecata pentru ca nu a promovat un film
Paris Hilton, data in judecata pentru ca nu a promovat un film

Paris Hilton, mostenitoarea celebrului lant hotelier, a fost data in judecata de o companie de film de la Hollywood pe motiv ca nu si-a indeplinit sarcinile legate de promovarea unui film in care a jucat, "National Lampoon’s Pledge This!", aparut in 2006, potrivit thisislondon.co.uk.

Paris a interpretat rolul principal in comedia "National Lampoon’s Pledge This!", regizata de ea, a carei actiune se petrece intr-un colegiu din Statele Unite. Hilton a vrut sa prezinte pelicula in cadrul Festivalului de la Cannes din mai 2005, insa a anuntat ca a ratat premiera filmului din cauza divergentelor cu producatorii in privinta scenelor de nuditate din acesta.

Paris a declarat atunci: "Am acceptat rolul pentru ca stiam ca nu voi realiza nicio scena de nuditate. Am vrut sa fac ceva intr-un domeniu in care as fi fost luata in serios, iar ei au adaugat o multime de scene cu fete dezbracate. Am fost atat de furioasa incat mi-am ratat premiera". Pana in luna octombrie 2006, Hilton parea sa se fi calmat, asistand la premiera americana din Chicago a filmului, inainte ca acesta sa apara pe DVD.

Filmul a aparut in doua variante pe DVD – originalul si inca una in care apar fete dezbracate -, cu toate ca Hilton isi mentine pozitia cu privire la aceste scene.
Worldwide Entertainment Group Inc a intentat un proces impotriva mostenitoarei la Tribunalul din Miami (locul in care a fost filmata pelicula, n.r.), motivand ca Paris a primit 1 milion de dolari pentru "serviciile actoricesti" si pentru "promovare si publicitate rezonabile".

Compania cere daune in valoare de 75.000 de dolari. Din distributia filmului mai fac parte actrita australiana Holly Valance si Carmen Electra.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”