Mădălina Ghenea, apariţie rafinată la un eveniment caritabil din Milano

Aşa cum se întâmplă de fiecare dată la evenimentele la care participă, românca a fost o apariţie şi cu această ocazie.
  • Publicat:
Mădălina Ghenea, apariţie rafinată la un eveniment caritabil din Milano

Supermodelul de origine română, Mădălina Ghenea, a participat recent la un eveniment de strângere de fonduri pentru o organizaţie nonprofit din Italia. Aşa cum se întâmplă de fiecare dată la evenimentele la care participă, românca a fost o apariţie şi cu această ocazie.

Îmbrăcată cu o rochie midi, neagră cu imprimeu mic alb, cu tocuri periculos de înalte şi un decolteu discret, Mădălina a fost una dintre cele mai rafinate prezenţe de la cea de-a 11-a ediţie a Convivio, un eveniment ce se desfăşoară anual, în Milan.  Cele mai importante branduri din industria modei s-au reunit în cadrul acestui târg, pentru a-şi vinde colecţiile cu reduceri până la 50%, profiturile fiind apoi redirecţionate către organizaţia nonprofit Anlaids care lupă împotriva SIDA.


Citeşte şi: Spectacol pe covorul roşu de la Cannes. Vezi cele mai frumoase rochii!

Catalin Botezatu: Madalina Ghenea este naucitor de frumoasa, este idealul meu de femeie

Mădălina Ghenea şi reţeta frumuseţii: „Dacă eşti iubită şi iubeşti, atunci radiezi!”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân