Jennifer Lopez va primi cea de-a 2.500-a stea pe Walk of Fame din Los Angeles

Cântăreaţa şi actriţa americană Jennifer Lopez va primi cea de-a 2.500-a stea de pe Bulevardul Gloriei - Walk of Fame - din Hollywood, pe 20 iunie, informează contactmusic.com, citată de Mediafax. Artista va fi recompensată astfel pentru contribuţia adusă industriei muzicale şi a celei cinematografice într-o ceremonie specială care va avea loc joi, 20 iunie, la Los Angeles.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Jennifer Lopez va primi cea de-a 2.500-a stea pe Walk of Fame din Los Angeles

Cântăreaţa şi actriţa americană Jennifer Lopez va primi cea de-a 2.500-a stea de pe Bulevardul Gloriei – Walk of Fame – din Hollywood, pe 20 iunie, informează contactmusic.com, citată de Mediafax.

Artista va fi recompensată astfel pentru contribuţia adusă industriei muzicale şi a celei cinematografice într-o ceremonie specială care va avea loc joi, 20 iunie, la Los Angeles.

Informaţia a fost confirmată de contul de Twitter al revistei Variety.

Jennifer Lopez, în vârstă de 43 de ani – care a devenit celebră în calitate de actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop – a fost confirmată în 2011 pe lista celebrităţilor care vor primi o stea pe Walk of Fame, însă persoanele premiate au posibilitatea de a-şi alege data la care să aibă loc ceremonia care le este dedicată, într-un interval de cel mult cinci ani.

Pentru a fi avute în vedere de Camera de Comerţ şi Industrie din Los Angeles – organismul care atribuie aceste recompense -, artiştii trebuie să fie nominalizaţi de un terţ, care trebuie să doneze 30.000 de dolari pentru crearea şi menţinerea plăcuţei. Se crede că agentul de presă al lui Jennifer Lopez a nominalizat-o pe actriţă, în numele managerului acesteia, Benny Medina.

De când a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul „In Living Color”, Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum „Maid in Manhattan”, cu rolul de jurat al emisiunii-concurs „American Idol” şi cu numeroase albume pop care s-au vândut în peste 75 milioane de copii.
Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri.

În 2012, Jennifer Lopez a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de la Hollywood, întocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: