Festivalul Multicultural din Băneasa Shopping City continuă cu destinaţia…România

Băneasa Shopping City a devenit în această vară locul cosmopolit în care cultura si-a dat întâlnire cu toti cei prezenti în centrul comercial timp de cinci săptămâni prin fashion, lifestyle si delicii culinare specifice. Pentru a descoperi România, ultima destinatie a Festivalului Multicultural...nu trebuie să ratezi acest weekend 15-18 august.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Festivalul Multicultural din Băneasa Shopping City continuă cu  destinaţia...România

Băneasa Shopping City a devenit în această vară locul cosmopolit în care cultura si-a dat întâlnire cu toti cei prezenti în centrul comercial timp de cinci săptămâni prin fashion, lifestyle si delicii culinare specifice. Pentru a descoperi România, ultima destinatie a Festivalului Multicultural…nu trebuie să ratezi acest weekend 15-18 august.

Adela Popescu va fi alături de Băneasa Shopping City si revista The One, duminică 18 august, orele 16:00 la Haagen-Dazs, pentru a povesti despre întâmplările ei petrecute pe meleagurile românesti.

 

România contemporană întâlneste frumusesile traditionale într-un mix surprinzător pe culoarele centrului comercial.

Specialistii de la Rembrandt Art Center vor fi prezenţi în mall joi şi vineri începând cu orele 17:00, iar sâmbătă si duminică de la ora 15:00 pentru a interactiona cu cei pasionati de artă. Ei vor crea ateliere dedicate weekend-ului România, iar vizitatorii pot participa la cele trei workshop-uri: atelierul de modelaj în lut si pastă de modelaj, atelierul de creare bijuterii si atelierul de pictură pe ceramică si portelan.

În perioada 15-18 august sunteti invitati în Băneasa Shopping City să admirati trei expozitii:

Expozitia Atelier A4 va cuprinde spectaculoase lămpi realizate 100% din hârtie reciclată manual. Operele artistei Adina Segal, sunt rezultatul preocupării sale de a experimenta materiale si tehnici pentru a produce diferite obiecte. Lămpile sunt realizate din franjuri de hârtie translucidă si alte materiale din hârtie care nu se degradează în timp. Asamblarea se face, manual, tăietură cu tăietură, acest lucru garantând o calitate sporită si unică obiectului finisat. Frumoasele obiecte pot fi admirate în acest weekend în centrul comercial.

România contemporană va fi pusă în valoare prin expozitia de fotografie inedită a editurii Igloo Media. Expozitia surprinde prin fotografie importante monumente de arhitectură civilă si religioasă din România. Fotografiile fac parte din cele două albume recent publicate de editură ce promovează locuri si zone deosebite de pe teritoriul tării noastre: Olane. Case traditionale din Dobrogea si Conace si pensiuni din România.

Expozitia artistului Nicu Cosniceru, fotograf profesionist, fascinat de natură, a găsit întotdeauna în România „materia primă” pentru lucrările sale. Fotografiile artistului pot fi admirate pe coridoarele centrului comercial în weekend-ul românesc.

 


 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”