Dan Cruceru s-a relaxat alături de familie pe plajele din Spania

Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii “Poveştiri adevărate”, difuzată de luni până sâmbătă, de la ora 16.30, ACASA, a petrecut alături de familia sa o vacanţă de 10 zile în Spania, unde s-au bucurat de mare, de plimbare şi de nenumărate bunătăţi culinare.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Dan Cruceru s-a relaxat alături de familie pe plajele din Spania

Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii Poveştiri adevărate, difuzată de luni până sâmbătă, de la ora 16.30, ACASA, a petrecut alături de familia sa o vacanţă de 10 zile în Spania, unde s-au bucurat de mare, de plimbare şi de nenumărate bunătăţi culinare.  

„Am vizitat mai multe staţiuni de la Oceanul Atlantic din Spania: San Sebastian, Getxo, Mundaka, Bakio şi am trecut chiar şi în Franţa, la Biarritz. În astfel de locuri, vin mii de surferi cu plăcile lor. Sunt, de fapt, mici golfuri, săpate în stâncă de valurile puternice ale oceanului. Am fost foarte uimit de amplitudinea refluxului. A fost pentru prima oară când am văzut fenomenul la ocean. Atunci când apele se retrăgeau, descopereau kilometri buni de plaje noi“, povesteste Dan.

În ceea ce priveşte răsfaţul culinar, prezentatorul emisiunii Poveştiri adevărate“ spune că mâncarea a fost senzaţională. „Peştele şi fructele de mare proaspete au fost elementele de forţă. Am luat masa, în funcţie de locul unde ne aflam, la tavernele clasice de pe faleză sau la restaurante cochete, create în construcţii monument“.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”