Cheeky Girls si Amy Winehouse starnesc cosmaruri

Gemenele romance de la Cheeky Girls au fost incluse intr-un top al celebritatilor care le starnesc cosmaruri britanicilor, in care pe primul loc s-a situat turbulenta diva a muzicii soul, Amy Winehouse.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cheeky Girls si Amy Winehouse starnesc cosmaruri
Cheeky Girls si Amy Winehouse starnesc cosmaruri

Gemenele romance de la Cheeky Girls au fost incluse intr-un top al celebritatilor care le starnesc cosmaruri britanicilor, in care pe primul loc s-a situat turbulenta diva a muzicii soul, Amy Winehouse. La sondajul, realizat de lantul de hoteluri Travelodge, au participat 3.500 de adulti, informeaza nowmagazine.co.uk.

Amy Winehouse, in varsta de 24 de ani, s-a situat pe primul loc in acest top, fiind urmata, in ordine, de Marilyn Manson, in varsta de 39 de ani, premierul Gordon Brown, in varsta de 57 de ani, si de trupa Cheeky Girls. In acelasi top au mai fost incluse personalitati ale vietii publice din Marea Britanie, precum ministrul britanic al Finantelor Alistair Darling, sotia fostului premier britanic, Cherie Blair, dar si vedete precum Heather Mills, fosta sotie a lui Paul McCartney, rockerul Pete Doherty si realizatorii de televiziune Simon Cowell, Kerry Katona si Jodie Marsh.

Sondajul a scos la iveala faptul ca 10% dintre respondenti au avut un cosmar in saptamana care a precedat interviul.
Leigh McCarron, de la Travelodge, a spus: "Un cosmar este mult mai intens decat un vis urat, poate starni sentimente de teama si oroare". "Intensifica cele mai adanci temeri si poate reflecta diferite tipuri de stres cu care oamenii se confrunta in perioada de veghe", a adaugat acesta.

"Nu este de mirare ca Gordon Brown si Alistair Darling au aparitii speciale in cosmarurile noastre in acest moment, pentru ca ei simbolizeaza temerile cu care ne confruntam in economia actuala", a mai spus McCarron.
Acelasi sondaj a scos la iveala ca 82% dintre respondenti se trezesc traumatizati de cosmarul pe care l-au avut si ca 19% dintre ei sunt de parere ca sunt mai putini productivi la locul de munca din cauza cosmarurilor.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”