Asta da surpriză de proporţii! Mike Tyson a devenit…vegan

Încă o personalitate din lumea showbiz-ului îngroaşă rândurile adepţilor veganimului, şi anume, nimeni altul decât boxeurul Myke Tyson. Acesta susţine că decizia survine ca urmare a kilogramelor acumulate în ultima perioadă, care îi pot periclita viaţa profesională, dar percepe schimbarea în regimul alimentar şi ca pe o etapă a vieţii, în care şi-a dat seama că trebuie să mănânce mai sănătos pentru a nu mai avea probleme cu tensiunea arterială crescută, afecţiunile cardiace şi artrita, care l-au adus aproape de pragul morţii.
Autor: Paula Rotaru
Asta da surpriză de proporţii! Mike Tyson a devenit…vegan

Încă o personalitate din lumea showbiz-ului îngroaşă rândurile adepţilor veganimului, şi anume, nimeni altul decât boxerul Myke Tyson.

Acesta susţine că decizia survine ca urmare a kilogramelor acumulate în ultima perioadă, care îi pot periclita viaţa profesională, dar percepe schimbarea în regimul alimentar şi ca pe o etapă a vieţii, în care şi-a dat seama că trebuie să mănânce mai sănătos pentru a nu mai avea probleme cu tensiunea arterială crescută, afecţiunile cardiace şi artrita, care l-au adus aproape de pragul morţii.

Vedeta a trecut prin multe încercări în ultimii ani, printre care decesul tragic al fiicei sale în vârstă de doar 4 ani, falimentul, consumul de droguri, arestările şi perioadele petrecute în închisoare.

Veganismul este un stil de viaţă care presupune eliminarea completă din dietă a produselor de origine animală, inclusiv produsele lactate.

Printre personalităţile care s-au alăturat curentului vegan se numără actriţa Michelle Pfeiffer, Bill Clinton, celebra prezentatoare TV Ellen Degeneres, Demi Moore, Woody Harrelson şi cântăreţul Usher.


 

Celebrităţi în costume de baie
Celebrităţi în costume de baie
Cel mai nou articol Video: