Ziua Miscarii, duminica in parcul Herastrau din Capitala

Gabi Szabo, Elisabeta Lipa, Georgeta Andrunache te asteapta duminica, 4 octombrie, de “Ziua Miscarii”, incepand cu ora 11:00, pe Bd. Aviatorilor (intrarea Pescarus) pentru o lectie despre sanatate. Zona va fi inchisa si transformata intr-un imens teren de sport unde toata lumea prezenta va putea face miscare in voie.
Ziua Miscarii, duminica in parcul Herastrau din Capitala
Ziua Miscarii, duminica in parcul Herastrau din Capitala

Gabi Szabo, Elisabeta Lipa, Georgeta Andrunache te asteapta duminica, 4 octombrie, de „Ziua Miscarii”, incepand cu ora 11:00, pe Bd. Aviatorilor (intrarea Pescarus) pentru o lectie despre sanatate. Zona va fi inchisa si transformata intr-un imens teren de sport unde toata lumea prezenta va putea face miscare in voie.

Pentru a incuraja miscarea si un stil de viata sanatos, bucurestenii vor avea la dispozitie 14 zone special amenajate pentru diferite activitati precum: volei, badminton, fotbal cu piciorul, dans, ping-pong.

Toti cei prezenti vor primi cate o diploma de participare la prima zi dedicata miscarii si vor avea ocazia sa afle mai multe despre ce inseamna un stil de viata sanatos de la nutritionistii si sportivii prezenti la eveniment (Gabi Szabo, Elisabeta Lipa, Georgeta Andrunache etc.).

In plus, pe tot parcursul zilei va fi organizata o tombola la care vor fi oferite 50 de obiecte de ajutor pentru a face miscare in mod placut.

„Ziua Miscarii” este o actiune ce face parte din „Programul pentru un stil de viata sanatos” initiat de companii membre IAA (International Advertising Association) alaturi de CNA (Consiliul National al Audiovizualului).

Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică