Vrei să te distrezi ca în filme? Ia cu tine 4 prieteni şi hai la mare!

ProTv Magazin şi Disney Channel au lansat un concurs pentru adolescenţi, premiul cel mare fiind o excursie la mare, unde împreună cu patru prieteni pe care îi iei cu tine vei avea parte de "cel mai tare weekend", cu jocuri pe plajă, concursuri, dans sincron şi provocări asemănătoare cu scene din filmul “Plaja adolescenţilor”.
12.08.2013
Vrei să te distrezi ca în filme? Ia cu tine 4 prieteni şi hai la mare!

ProTv Magazin şi Disney Channel au lansat un concurs pentru adolescenţi, premiul cel mare fiind o excursie la mare, unde împreună cu patru prieteni pe care îi iei cu tine vei avea parte de „cel mai tare weekend”, cu jocuri pe plajă, concursuri, dans sincron şi provocări asemănătoare cu scene din filmul  “Plaja adolescenţilor”.

Intră pe http://5lamare.protvmagazin.ro/, vezi trailerul filmului “Plaja adolescenţilor” şi postează o fotografie în care imiţi un personaj din noul film care va fi difuzat de Disney Channel sau o poză din cea mai tare vacanţă de vară pe care ai avut-o.

Pozele în care sunt imitate personaje din film au cinci şanse, iar cele din vacanţe au o şansă la premiu, câştigător fiind cel care adună până în 29 august cele mai multe like-uri. La fiecare cinci like-uri acumulate la pozele înscrise în concurs se adaugă câte o şansă. Premiul doi este un iPad cu husă semnată de actorii principali din film Ross Lynch şi Maia Mitchell şi se vor acorda zece premii trei, constând în summer-kit-uri cu accesorii de plajă.

Eroii din “Plaja adolescenţilor”, surferii McKenzie şi Brady, călătoresc pe un val magic şi eşuează într-un film cu petreceri pe plajă, un film nebun, retro şi clasic. Ei trebuie să îşi dea seama cum să se adapteze sau să nu schimbe cursul lucrurilor şi să încerce să se întoarcă acasă.

Din distribuţie fac parte Ross Lynch (actor în Austin & Ally şi component al trupei holywoodiene R5) în rolul lui Brady şi Maia Mitchell (cunoscută din serialul The Fosters, o producţie ABC Family) în rolul lui McKenzie. Plaja îndrăgostiţilor îi mai are în distribuţie pe Grace Phipps (cunoscută din producţia ABC Family Cele nouă vieţi ale lui Chloe King) în rolul lui Lela, Garrett Clayton în rolul lui Tanner, John Deluca în rolul lui Butchy, Chrissie Fit (Spitalul General) în rolul lui Cheechee, cu nominalizatul la Tony Awards, Kevin Chamberlin (Jessie, Producţia Broadway Familia Adams) în rolul lui Dr. Fusion şi Steve Valentine (Wizards of Waverly Place: The Movie şi I’m in the Band) în rolul lui Les Camembert.

 

Cel mai nou articol Video:
Platou de post rapid de făcut și foarte sănătos
Recomandări: