Vrei să le cunoşti pe cele mai dorite vedete din Playboy? Vino la The Sexiest Playmates Party!

Astăzi, 30 mai, după ora 23.00, în club BOA din Bucureşti, cele mai râvnite femei din revista iepuraşului cu papion te invită la o noapte de socializare nocturnă! Eşti curios să afli mai multe detalii?
30.05.2014
Vrei să le cunoşti pe cele mai dorite vedete din Playboy? Vino la The Sexiest Playmates Party!

Astăzi, 30 mai, după ora 23.00, în club BOA din Bucureşti, cele mai râvnite femei din revista iepuraşului cu papion te invită la o noapte de socializare nocturnă!  Eşti curios să afli mai multe detalii?

Sunt celebre sau pur şi simplu seducătoare! Şi, pe deasupra, au avut curajul să-şi arate formele, fără perdea!  Melinda Trifan, Florentina Raiciu, Anneliese Mocioiu, Adriana Mitran, Rellys Tonu, Lena, Claudia Stoica, DJ Harra, Rocsana Marcu, Roxana Dragomir, Roberta Rostovţev şi Alina Rotaru te invită să le cunoşti şi, de ce nu, să le cucereşti atenţia.  

Te bucuri de multă distracţie, multe fete frumoase şi sexy, dar şi cu amintirea unei petreceri de neuitat, marca Playboy.

În plus, pentru ca amintirea nopţii să dureze peste timp, pozează-te alături de fetele Playboy şi de cei nu mai puţin de 22 de iepuraşi – o dovadă că ai participat la cea mai sexy petrecere a lunii.

Nu te lăsa invitat de două ori! Ia-ţi prietenii şi nu rata ocazia de a petrece alături de cele mai dorite fete din Playboy, în această seară, în BOA.

Mai multe detalii pe www.playboy.ro.

Playboy

Traieşte-ţi viaţa!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Raed Arafat, despre moarte: „Sper să vină cât mai târziu”