Vă mai amintiţi de fetiţa înspăimântătoare din thrillerul The Ring? Iată cum arată acum!

Unul dintre cele mai horror filme ale tuturor timpurilor este The Ring, producţia în care o fetiţă inspăimântătoare iese din televizor şi îi ucide pe toţi cei care îi aflau povestea.
Vă mai amintiţi de fetiţa înspăimântătoare din thrillerul The Ring? Iată cum arată acum!

Unul dintre cele mai înspăimântătoare filme ale tuturor timpurilor este The Ring, producţia în care o fetiţă teribilă iese din televizor şi îi ucide în mod grotesc pe toţi cei care îi aflau povestea.

Daveigh Chase este actriţa care, la 12 ani, interpreta rolul Samarei Morgan. Cu părul lung, negru, adus peste faţă, cu trăsături hidoase, Samara a reuşit să dea coşmare nu doar copiilor la acea vreme, ci şi adulţilor care s-au încumetat să privească filmul.


Astăzi, tânăra actriţă nu mai are nimic din înfăţişarea grotescă de la acea vreme. Ajunsă la 22 de ani, Daveigh este plină de viaţă, zâmbitoare, însă nu mai are succesul din trecut. În prezent, ea joacă mai mult în seriale de televiziune.

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Secretul fericirii este egoismul
Secretul fericirii este egoismul
Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată