Unt de corp Ciocolata&Caramel la pret special in Prefero.ro

Bucura-ti porii si simturile cu untul hidratant, home-made, produs de Julie Homemade Cosmetics. Componenta este 100% naturala, untul potrivindu-se tuturor tipurilor de piele.
Unt de corp Ciocolata&Caramel la pret special in Prefero.ro

Bucura-ti porii si simturile cu untul hidratant, home-made, produs de Julie Homemade Cosmetics.

Componenta este 100% naturala, untul potrivindu-se tuturor tipurilor de piele. Textura este usoara, spumoasa, cu aspect aerat.

Aplicarea devine astfel mult mai facila decat in cazul unui unt de corp obisnuit. La temperatura camerei, produsul se prezinta sub forma solida, dar cremoasa. In contact cu pielea, acesta se transforma intr-un ulei hranitor ce iti va ingriji si catifela pielea.

Aromele de ciocolata si caramel fac, dintr-o aplicare, un adevarat ritual spa, demn de toata atentia dumneavoastra.

Cumpara la pretul special de 27 lei in loc de 40 de lei doar in Prefero.ro Untul de corp Ciocolata & Caramel produs de Julie Homemade Cosmetics.

Ingrediente: unt de shea, unt de cacao, ulei de migdale dulci, arome organice de ciocolata si caramel

Dupa indelungi cautari si studii despre fiecare ingredient in parte si dintr-o dragoste nemarginita pentru resursele naturale si pentru mediul inconjurator, a luat nastere Julie Homemade Cosmetics. Produsele Julie Homemade Cosmetics sunt create pentru femeia careia ii place sa aiba grija de frumusetea ei naturala cu produse organice si 100% naturale, fara aditivi si conservanti.

Tags:
Contracepţie...sub piele?
Contracepţie...sub piele?
Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată