Un pacient infectat cu SARS-COV-2 cu icter obstructiv a suferit o intervenţie dificilă într-un spital din Bucureşti

De curând, un bărbat din Argeş pozitiv coronavirus a fost transferat la Spitalul Clinic Colentina din Bucureşti din cauza unui icter obstructiv. Iată imagini!
21.07.2020
Un pacient infectat cu SARS-COV-2 cu icter obstructiv a suferit o intervenţie dificilă într-un spital din Bucureşti

Pe 19 iulie 2020, în cadrul secţiei de Gastroenterologie de la Spitalul Clinic Colentina, echipa de medici condusă de Conf. Dr. Bogdan Mateescu a realizat cu succes o intervenţie dificilă – icter obstructiv la un pacient pozitiv la testul pentru depistarea SARS-COV-2.


„Facem ce am făcut şi înainte de pandemie: diagnosticăm şi tratăm orice pacient cu boli gastrointestinale, cât putem de bine. Este şi cazul acestui bărbat, transferat de la Curtea de Arges, pentru icter obstructiv (blocarea scurgerii bilei din ficat in intestin), dar descoperit la testarea pentru SARS-COV-2 ca fiind infectat cu noul coronavirus” a declarat conf. dr. Bogdan Mateescu, şef secţie Gastroenterologie, Spitalul Clinic Colentina.

spital colentina

Soluţii moderne, non-invazive pentru restabilirea funcţiilor bilei

În pandemie medicii au o misiune şi mai grea – pe lângă salvarea vieţii pacienţilor şi luarea deciziilor rapid trebuie să se protejeze şi împotriva infectării cu Sars-Cov-2.
”Ne-am protejat împotriva virusului şi a razelor X cu care lucrăm şi am rezolvat urgent problema medicală. Fără incizii chirurgicale, prin montarea endoscopică a unei proteze metalice, am restabilit scurgerea normală a bilei.”

spital colentina
Echipa de medici de la Spitalul Colentina
 

Sursă fotografii – Spitalul Clinic Colentina 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Poate recidiva tiroidita subacută, boala de sezon care seamănă cu o viroză?
Recomandări: